Особливості вивчення базових дисциплін у загальноосвітніх навчальних закладах у 2015/2016 навчальному році
Візьміть дюжину найкращих і повновагих емоцій.
Ретельно відберіть тільки ті, що позбавлені розчарувань, злопам'ятності та злості. Після того як Ви відібрали ці дванадцять емоцій, розділіть їх на п'ять (або шість) уроків, які Вам доводиться проводити кожного вашого робочого дня.
Додайте до кожного свого уроку:
12 порцій мудрості, 11 порцій терпіння, 10 порцій хоробрості, 9 порцій працездатності, 8 порцій оптимізму, 7 порцій відданості своїй справі, 6 порцій вільнодумства, 5 порцій доброти, 4 порції відпочинку й турботи про здоров'я, 3 порції гумору, 2 порції такту, 1 порцію віри в кожного свого учня.
Примітка: у пропорціях інгредієнтів можливі варіанти на розсуд того, хто готує.
Для того щоб додати гостроти та насолоди Вашому уроку, додайте до нього ложечку гарного настрою, скибку нерозсудливості, за смаком розваги, обов'язково додайте гри й рясно посипте все гарним добрим гумором. А тепер налийте любов до дітей і збийте все енергійними рухами, не допускаючи застою. Поставте ваше блюдо на вогонь дитячих сердець. Прикрасьте своє блюдо посмішками, ізюминками та гілочками радості. Перед подачею учням урок сервірується спокоєм, самовідданістю та професіоналізмом учителя.
Чітко додержуйтесь цього рецепта, у точності дотримуючись інгредієнтів блюда при підготовці кожного свого уроку.
Приємного Вам апетиту, шановні колеги!
Апетиту до вчительської праці та творчості!